Betaald parkeer systemen

Een Betaald parkeer systeem bestaat vaak uit een grote lijst van 1ste lijns onderhoud. Dit is nodig doordat het parkeersysteem zeer veel bewegende delen en verbruiksartikelen heeft.

Wij als Elpar hebben daardoor gekeken naar de mogelijkheden om storingen zoveel mogelijk te beperken. Wij willen dan ook dat de kortparkeerder nagenoeg geen handelingen meer hoeft te verrichten. Door dit uit te sluiten zijn de menselijke fouten nihil en is de doorstroming bij de inritten en uitritten optimaal. Door bijna geen verbruiksartikelen te gebruiken maakt Elpar zijn parkeersysteem uniek.

Een kwitantie zal altijd tot de mogelijkheden blijven behoren.

Door bijna alle menselijke handelingen op te vangen met de software kan een parkeerder zorgeloos parkeren. De beheerder heeft zeer weinig 1ste lijn onderhoud en of storingen en daardoor zal de bezoeker geen overlast ervaren. Ook zijn er natuurlijk kortparkeerders abonnementen uit te delen. Mensen kunnen vooraf en achteraf betalen of voor een langere periode. Dit betaald parkeer systeem geeft ook veel minder druk op de betaalautomaat. Krediet op het kenteken en rijden maar. Ook vooruitbetalen is door deze manier zeer eenvoudig en zal door de kortparkeerder als zeer prettig worden ervaren.

Nooit meer wachten aan een betaalautomaat!

Heeft u vragen over betaald parkeer systemen?

Bij vragen over betaald parkeer systemen bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.