Parkeren bij een bedrijfsverzamelgebouw

U zult kunnen begrijpen dat een goed doordachte parkeervoorziening en een goede bereikbaarheid de keuze voor een bedrijf positief beïnvloeden. Om het parkeergemak te optimaliseren heeft Elpar hiervoor de uitgelezen bedrijfsparkeervoorziening. Er is keuze uit diverse oplossingen voor verschillende gebruikers (bijv. personeel, leveranciers en bezoekers). Maar onze oplossing is altijd op basis van kentekenherkenning!

Bedrijven kunnen zelf hun abonnees (de vaste gebruiker) aanmaken en bezoekers vooraf registreren. Men maakt geen gebruik meer van een parkeerticket, pas of handzender en kan dus voortaan supergemakkelijk in- en uitrijden! Eventueel met een terminal met een touchscreen voor onaangekondigde bezoekers.

U kunt zelfs extra inkomsten genereren. Privé parkeergelegenheden worden vaak alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de week en zijn de rest van de tijd onbezet. Door uw parkeerfaciliteit open te stellen voor online parkeerplatformen kunt u een mooi bedrag incasseren. Wij helpen u graag bij het bepalen van de beste keuze.

Het beheer

De vaste gebruikers kunnen via de software naar een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit en deze volledig beheren. Doordat de software web-based is, behoren plug-ins tot het verleden en kunnen zij het beheer op ieder device met internettoegang en vanaf iedere locatie regelen. De gebruikers kunnen zelf abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning.

Intercom

De eventueel onaangekondigde bezoeker kan zich melden aan de intercom bij de inrijterminal. Via de intercomnevenpost hebben de huurders contact met de bezoeker en kunnen zij deze toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit. Op het moment dat zij de bezoeker toegang verlenen, wordt de telling van het aantal parkeerplaatsen bijgewerkt en de bezoeker wordt dan ook aan het opgeroepen bedrijf gekoppeld. Doordat de intercom met camera via het openbaar netwerk loopt hoeft u geen investering te doen in bekabeling.

Oplossingen van Elpar voor bedrijfsverzamelgebouwen:

Verzamelgebouw

Direct contact opnemen

U kunt ook direct bellen om een afspraak te maken bij ons of bij u op locatie.

Elpar
Rembrandtlaan 17H
5462 CJ Veghel
Tel: +31 853 301 110
Email: sales@elpar.nl

Offerte aanvragen t.b.v. parkeren bedrijfsverzamelgebouw

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer