Beheerder van parkeerterreinen

Beheerders van parkeerterreinen krijgen te maken met verschillende facetten. De kosten moeten zo laag mogelijk zijn en de parkeerfaciliteiten moeten gemakkelijk te bedienen zijn voor zowel de beheerder als de autobestuurders. Elpar biedt verschillende systemen aan om parkeerbeheerders zo goed mogelijk te faciliteren.

Parkeren zonder kaart

Door het toegangssysteem met kentekenherkenning kan er geparkeerd kan worden zonder kaart. Het systeem scant het kenteken van de auto en geeft toegang aan de auto om in en uit te rijden. Door deze manier van werken, wordt de automobilist ontzien van het kaartensysteem en wordt de kans op storingen alleen maar kleiner. Ook blijven de beheerskosten minder dan

Oplossingen van Elpar voor de beheerders van parkeerterreinen:

beheerder

Offerte aanvragen t.b.v. beheerder parkeerterreinen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Veiligheid parkeerders

Naast de toegangssystemen, denken onze specialisten ook graag mee aan andere aspecten voor parkeerbeheerders of automobilisten. Zo is de veiligheid van parkeergebruikers van belang. Door het gebruik van camerabeveiliging wordt de veiligheid van de auto’s en automobilisten geborgd.

Direct contact opnemen

U kunt ook direct bellen om een afspraak te maken bij ons of u op locatie.

Elpar
Rembrandtlaan 17H
5462 CJ Veghel
Tel: +31 853 301 110
Email: sales@elpar.nl

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer