Gemeente

Gemeenten in Nederland kampen steeds vaker met problemen omtrent het parkeren. Deze problemen lopen uiteen, van te weinig parkeerplaatsen tot hoge parkeerkosten en van vergunningen tot autoschade tijdens het parkeren. Voor ieder probleem heeft Elpar een passende oplossing!

Mobiel betalen

Parkeerkosten betalen met uw mobiele telefoon, dat is de toekomst. Met het door Elpar ontwikkelde systeem ELPAY is het mogelijk om parkeergeld op veel verschillende manieren te betalen: achteraf betalen, vooraf betalen of voor een andere bezoeker betalen. U betaalt alleen voor de tijd die u gebruikt en zelfs het reserveren van een parkeerplaats is mogelijk! Met dit het systeem kunnen kwitanties via een e-mail verzonden worden, duurzaam en makkelijk!

Betaald parkeren

Betaald parkeren vraagt vaak om veel onderhoud, maar met de toepassingen van Elpar is dit verleden tijd. Onze systemen reduceren het aantal storingen omdat alle menselijke handelingen opgevangen zijn door software. Minder overlast voor de bezoeker, betere doorstroom op de parkeerplaats en minder belasting voor de betaalautomaat doordat bezoekers vooraf én achteraf kunnen betalen.

Betaalautomaat

De betaalautomaten van Elpar zijn voorzien van touchscreen zodat gegevens gemakkelijk en snel ingevuld kunnen worden. Door middel van kentekenregistratie zijn de milieuonvriendelijke parkeerkaarten niet meer nodig! Het tarief wordt berekend aan de hand van de database en kan betaald worden met muntgeld, biljetten of een bankpas. Bij deze betaalautomaten is de toepassing van mobiel betalen ook mogelijk, dat scheelt aanzienlijk in de wachtrij!

Blauwe zone

Blauwe zones vragen om controle en dat kost veel tijd, geld en energie. Elpar is bezig met unieke ontwikkelingen waardoor binnenkort bespaard kan worden op het controleren van de blauwe zones.

Parkeeroplossing VvE

Door middel van een kentekencamera is parkeren makkelijk, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk! Een parkeerder met abonnement of vergunning wordt minimaal belast met handelingen ten opzicht van het parkeren doordat toegang wordt verleend aan de hand van uw kenteken. Daarnaast zorgt een kentekencamera voor minder onderhoud en minder kosten. Het registreren, bestellen, uitreiken, repareren en vervangen is verleden tijd. Deze tijd kan de parkeerder steken in service en schoonmaak omtrent een parkeerterrein.

gemeentehuis

Direct contact opnemen

U kunt ook direct bellen om een afspraak te maken bij ons of u op locatie.

Elpar
Rembrandtlaan 17H
5462 CJ Veghel
Tel: +31 853 301 110
Email: sales@elpar.nl

Offerte aanvragen t.b.v. gemeente

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer