Transport en Logistiek

Bedrijven in de transport en logistieke sector dragen een enorme verantwoordelijkheid ten opzichte van hun klanten. Zo horen we regelmatig van bedrijven over diefstal van goederen en of complete opleggers. Er is duidelijk behoefte aan een sluitende toegangscontrole transport & logistiek op de parkeerterreinen van transporteur of distributeur. Met Elpar bent u aan het juiste adres.

Oplossingen van Elpar voor transport en logistiek:

transport_en_logistiek

Toegangscontrole

Chauffeurs van bestelwagens en vrachtwagens hebben vaak onregelmatige werktijden. Buiten kantooruren vertrekken en arriveren ze met volgeladen vervoersmiddelen. Zeker richting de wintermaanden is de kans op een overval aanzienlijk groter. Zorg er dus voor om uw wagenpark goed te beveiligen. Veel bedrijven zetten hun pand af met hekwerk en kiezen voor een poort om de toegang te versperren voor ongewenste bezoekers.

Om de toegang voor bestemmingsverkeer te vergroten, kan er gekozen worden voor een geautomatiseerd toegangssysteem. Door te werken met een pas of sensor krijgt alleen de houder van deze pas/sensor toegang tot het terrein.

Om de veiligheid uit te breiden kan er gewerkt worden met verschillende camerasystemen rondom uw terrein. Camera’s op uw terrein schrikt indringers al of, maar als ze dan bijvoorbeeld over het hekwerk klimmen, zijn ze later op camera te zien.

Kentekenherkenning

De werking van een pas/sensor in combinatie met een terminal is een manier om toegang te verlenen tot uw terrein, maar het kan ook uitgebreid worden met kentekenherkenning. De camera scant het kenteken van de bestel- of vrachtwagen en verleent toegang aan de bestuurder. Zo beschermt u de bestuurder van eventuele overvallers die buiten het terrein de vrachtwagen en bestuurder opwachten tot hij of zij de cabine verlaat om de poort te openen. Daarnaast kunt u met kentekenherkenning ook makkelijk registreren wanneer een vrachtwagen het terrein heeft verlaten of binnen is gekomen.

Toegangscontrole op maat

De mogelijkheden van toegangscontrole systemen zijn uitgebreid en de wensen voor elke klant zijn anders. Daarom gaan we graag in gesprek met de klant om alle wensen te horen. Zo kunnen wij u voorzien van het beste advies. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Direct contact opnemen

U kunt ook direct bellen om een afspraak te maken bij ons of u op locatie.

Elpar
Rembrandtlaan 17H
5462 CJ Veghel
Tel: +31 853 301 110
Email: sales@elpar.nl

Offerte aanvragen t.b.v. transport en logistiek

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer