Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is niet meer weg te denken in de huidige tijd, diefstal, vandalisme en meer ongewenst bezoek is aan de orde van de dag. Beveilig uw bouwplaats, maak gebruik van camerabeveiliging om zo ongenodigde gasten van uw bouwplaats te weren. Door de inzet van tijdelijke camerabeveiliging of camerabewaking, hoe u het ook noemt, geeft u enerzijds een signaal af en anderzijds worden ongewenste activiteiten vastgelegd gedurende het hele bouwtraject.

Tijdelijke beveiliging bouwplaats met camera

Elpar heeft een mobiel camera systeem ontworpen dat zich uitstekend leent voor bewaking van uw bouwplaats. De mobiele tijdelijke bouwcamera plaatst u op één of meerdere plaatsen op het bouwterrein. de tijdelijk bewakingscamera is gekoppeld aan een alarmcentrale en alarmeert direct bij activatie of bij een spanningsuitval. De doormelding gaat volledig automatisch en kan op maat worden ingeregeld. Overigens zal bij spanningsuitval een accu ongeveer 2 uur de spanning leveren waardoor de bewaking geen onderbreking heeft. Daarnaast kunt u middels een spreek en luister verbinding contact leggen met de bouwlocatie.

Autonome bewakingscamera voor uw bouwplaats

Een autonome bewakingscamera kan overal op uw bouwplaats worden geplaatst, zo heeft u gedurende het bouwproject een gedegen oplossing op iedere gewenste plek. De autonome bewakingscamera die zeer goed zichtbaar is, zodat ongewenst publiek wel twee keer nadenkt voordat ze verkeerde stappen zetten. De camera is voorzien van alle detectie mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw bouwproject geen zorgen project wordt als het aankomt op beveiliging.

Heeft u vragen over bouwplaatsbeveiliging?

Bij vragen over bouwplaatsbeveiliging bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Tijdelijke camerabeveiliging = Elpar

Elpar is een specialist in het ontwikkelen van toepassingen op gebied van camerabewaking, parkeermanagementsystemen gebaseerd op camera toepassingen met kentekenherkenning en toegangscontrole toepassingen. Alles draait om camerasystemen gericht op specifieke oplossingen voor problemen in de markt. Wilt u meer weten wat Elpar voor u kan betekenen?

Toepassing van tijdelijke camerabewaking is grenzeloos

De toepasbaarheid van onze tijdelijke en mobiele camerabewaking is grenzeloos te noemen. U kunt zich voorstellen dat het plaatsen op de bouwplaats zich heel goed leent voor deze vorm van camerabeveiliging. Denk ook eens aan uw eigen terreinbeveiliging, of evenementen terreinen. Verder plaatsen wij onze autonome mobiele cameraoplossing ook bij industrieterreinen, garagebedrijven, opslagterreinen, haventerreinen, en meer. Ook voor kleinere en kortstondige projecten of tijdduur zeer geschikt.

Camerabeveiliging specialist in Noord-Brabant

Elpar is gevestigd in Veghel in Noord Brabant en opereert door heel Nederland. Vanuit de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven zijn wij binnen een half uur bereikbaar. Onze camerabeveiliging specialisten gaan graag met u in gesprek, bel gerust voor vrijblijvend advies.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer