Parkeerterrein beveiliging

Elpar is op het gebied van parkeerterrein beveiliging al zeer lang actief.

Met de combinatie van o.a:

  • Slagbomen
  • Hekwerken
  • Poortautomatisering
  • Intercomsystemen
  • Camera beveiliging

Beveiligingscamera’s zorgen voor extra veiligheid

De beveiligingscamera’s moeten ten eerste bijdragen aan een veilig gevoel. Door de camera beelden weer te geven op beeldschermen, tv’s of zelfs op uw mobiele telefoon worden uw vragen beantwoord. Natuurlijk is de privacy daar ook een heel belangrijk item in geworden. Wij kunnen dan ook delen van beelden afschermen maar wanneer het echt nodig is deze wel op laten nemen.

Wij zullen als Elpar er dan ook alles aan doen om uw privacy te waarborgen. Elpar kan voor u verzorgen dat de camera’s werken als een alarm systeem of als het voor u wenselijk is kan het camerasysteem zeer goed samen werken met het alarmsysteem. Door de beveiligingsscamera’s te combineren met bijvoorbeeld een alarm is het mogelijk alleen beelden weer te geven of op te nemen als het alarm aanstaat of gedeeltelijk beelden opnemen als U dar een voorkeur aan geeft. De camera kan u zelfs informeren wanneer iemand zich meldt. Goed bedoeld of kwaad bedoeld.

Als er mensen het parkeerterrein op komen zouden wij u kunnen waarschuwen, maar staat u er ook op te kijken dat u een waarschuwing krijgt als een persoon uw parkeerterrein verlaat?

Vraag Elpar naar de mogelijkheden. Ook zullen wij met u meedenken om uw parkeerterrein te beveiligingen in de nachtsituatie. Is er voldoende licht of wilt u dat het camerasysteem ook functioneert als er geen of weinig licht is. 0,05 lux is voor ons voldoende om nog een plaatje te genereren, maar is dat ook het plaatje dat u verwacht?

Heeft u vragen over parkeerterrein beveiliging?

Bij vragen over parkeerterrein beveiliging bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer