Terreinbeveiliging

Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand schiet vaak tekort. Alleen het beveiligen van de gebouwen en of opstallen is onvoldoende. Denk aan terreinbeveiliging! Het afstemmen van de juiste terreindetectie is volgens Elpar van groot belang in de beveiliging van uw terrein. Door het tijdig detecteren van ongewenste bezoekers die het terrein willen betreden. Door deze detectie en registratie verkleinen we de kans op een geslaagde inbraak en wordt de pakkans veel groter. Schrik ongewenste bezoekers al op uw terrein af door de inzet van fysieke barrières!

Vanuit Elpar zorgen wij voor een goed presterende terreinbeveiliging. Beveiliging van uw buitenterrein en beveiliging van uw bedrijfspand en of woning kan op meerdere manieren.

Terreinbewaking door inzet slimme camera’s

De bewakingscamera bevat alles om zelfstandig te functioneren. Door het decentrale systeem kunnen alle camera’s goed samenwerken en kunnen mensen bijvoorbeeld geheel gevolgd worden door een gebouw of op een terrein. Door de combinatie met onze thermische camera zijn zelfs de donkerste hoekjes geen uitweg meer voor ongenode gasten. Het open of dicht sturen van slagbomen, poorten, deuren, ed. kan ook allemaal geregeld worden door de camera. Overzichtscamera’s en intercom kunnen zelfs met elkaar communiceren.  Zo creeren wij een totaaloplossing in terreinbeveiliging.

Heeft u vragen over terreinbeveiliging?

Bij vragen over terreinbeveiliging bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer