LPR systeem / LPR camera

Een LPR systeem heeft zeer veel mogelijkheden voor het verlenen van toegang tot een bepaalde parkeerplaats en/of parkeergarage. License Plate Recognition of ook wel kentekencamera met toegangscontrole software. LPR systemen maken gebruik van een camera en met behulp van speciale software worden de karakters een voor een gelezen die op het beeld van de camera te zien zijn. Door een trigger wordt er bepaald wanneer de software een beeld moet analyseren. Het verwerken van deze beelden duurt ongeveer 1 seconde. In het LPR systeem kunnen allerlei instellingen gedaan worden zoals reserveringen, tellingen, tijdsblokken, kentekens blokkeren enz.

Een LPR camera als beveiliging

De camera kan voor zowel het LPR systeem gebruikt worden als ook voor beveiligingsdoeleinden. Bij het gebruik van een inrijterminal of uitrijterminal zijn zowel het kenteken als ook de beelden van de bestuurder zichtbaar. De beelden worden vertoont op het scherm van de terminal. Administratief heeft een LPR systeem zeer veel voordelen. Alleen invoeren in het bestaande software systeem is voldoende, als er een software koppeling is gemaakt. Ook marketing technisch kan dit zeer veel voordelen hebben. Elpar zal altijd naar de beste oplossing zoeken naar aanleiding van uw wensen.

Eenvoudige installatie

Installatie technisch is ons LPR camerasysteem zeer eenvoudig en zijn er bijna nooit aanpassingen aan de bestaande infrastructuur nodig.

Heeft u vragen over LPR systemen?

Bij vragen over LPR systemen bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Vraag naar alle mogelijkheden,
mail aan sales@elpar.nl
of bel +31 853 301 110

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer