Toegangsblokkade nachtelijk overlast

Toegangsafsluiting wegens nachtelijke overlast

Iedereen kent het wel, die centrale grote parkeerplaats midden in het dorp. Die parkeerplaats die zich perfect leent voor de kermis, de markt en andere evenementen. Een praktische plek en een aanwinst voor het dorp.

Verhoging parkeertarief

Verhoging parkeertarief zorgt voor problemen

Het kan bijna niet onopgemerkt blijven, de parkeertarieven in Nederland blijven flink toenemen. In verschillende gemeenten en steden, zoals in Amsterdam, loopt het de spuigaten uit en is parkeren onbetaalbaar geworden.

Parkeerproblemen werk

Parkeerproblemen op het werk

Een van de grotere ergernissen onder werkend Nederland is toch wel het veelvoorkomende parkeergebrek op het werk. Voor veel mensen een bekend probleem: alle collega’s komen met de auto naar het werk en daardoor is er niet voor iedereen plek. Maar wat veel mensen niet weten is dat deze parkeerproblemen niet alleen tot ergernissen maar ook tot gevaren kunnen leiden. Uw auto kan hier namelijk zelfs het slachtoffer van zijn, lees snel verder!

Diefstal nieuwbouw

Diefstal op bouwplaatsen van nieuwbouwwoningen

De woningmarkt trekt aan, huizen worden massaal verkocht en nieuwbouwproject na nieuwbouwproject wordt aangekondigd. Een nieuw huis kopen is natuurlijk erg prijzig dus financiële tegenvallers zoals bijvoorbeeld diefstal kunnen we er niet bij hebben. Toch blijkt diefstal op bouwplaatsen vaak voor te komen.

Schade bij auto parkeren

Schade aan auto tijdens parkeren

Heeft u het ooit meegemaakt? U denkt dat uw auto veilig en afgesloten geparkeerd staat, maar niets blijkt minder waar. Na een gezellig dagje winkelen of een familiebezoek is uw auto beschadigd en dat terwijl deze netjes achter een slagboom stond.

Parkeerproef slagboom detectie

Gemeente Castricum start parkeerproef

Misschien kent u het wel, een gebrek aan- en problemen rondom parkeerplaatsen in steden. Frustrerend voor gasten maar nog frustrerender voor bewoners. De grootste oorzaak van deze problemen is het feit dat veel parkeerplaatsen voor verschillende doelgroepen bestemd zijn.

Autodiefstal gericht op jonge en hybride auto’s

Uit een onderzoek van de politie blijkt dat er een landelijke daling is wat betreft het aantal autodiefstallen, dat is goed nieuws! Maar ondanks dat het aantal autodiefstallen afneemt, neemt de diefstal onder jonge en hybride auto’s toe. Deze stijging vindt vooral plaats op parkeerplaatsen in de grote steden.

toegangsbeveiliging bouwplaats

Toegangsbeveiliging op de bouwplaats

Een bouwplaats kan een van de drukste plekken zijn waar verschillende werkprocessen door elkaar lopen. Zeker als het gaat om het bouwen van een woonwijk of de bouw van een kantoorpand. Verschillende aannemers lopen op en af hun eigen werklocatie. Hierdoor is het lastig om controle houden wie het bouwterrein betreed.