Parkeersystemen van Elpar

Een parkeersysteem zonder kaart is dé oplossing

Wij willen graag zowel de klant als u, de beheerder, ontzorgen bij het gekozen parkeersysteem. Door uw systeem uit te rusten met kentekencamera’s zijn we in staat om veel problemen voor u op te lossen waar u als beheerder mee te maken heeft in de dagelijkse praktijk.

Welke parkeersysteem problemen worden zoal opgelost?

  • Kaartverlies is verleden tijd
  • Het vastlopen van de uitgifte is verleden tijd
  • Het opraken van kaarten is verleden tijd
  • Defecte kaarten, nat of beschadig, zijn verleden tijd
  • Abonnementskaarten behoren tot verleden tijd

Heeft u vragen over parkeersystemen?

Bij vragen over parkeersystemen bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Parkeerkaarten en parkeersystemen

Gemiddeld worden er echt meer dan 35 parkeerkaarten per terminal uitgegeven en zijn de storingen dagelijks aanwezig, natuurlijk kan veel ondervangen worden in een onderhoudscontract of service overeenkomst. Het systeem moet immers zeker 10 jaar mee, ook al blijkt dit in de praktijk anders te zijn. Deze kostenplaats en het ongemak van de storingen kan tot de verleden tijd behoren door de inzet van een kentekencamera.

Ontwikkeling voor toekomst in parkeren

Elpar heeft in samenwerking een parkeersysteem ontwikkeld waarin bij u deze dagelijkse problemen tot het verleden behoren en u zich kunt richten op andere zaken die van belang zijn. Wij willen u en uw klanten ontzorgen door een parkeeroplossing met kenteken camera’s als toegangscontrole aan te bieden.

De daarbij behorende betaalautomaten werken op basis van het ingetoetste kenteken. Op basis van het ingetoetste kenteken wordt het gehele betaalproces afgehandeld. De parkeerder kan nu veilig zonder storingen uitrijden en zijn of haar weg vervolgen.

Wilt u meer weten over de parkeersystemen die Elpar voor u heeft ontwikkeld, neem dan contact op. Dit kan door ons te bellen op 085-3301110, een email te sturen naar sales@elpar.nl of gebruik te maken van het formulier rechts.
Wij nemen dan contact met u op.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer