Elpar Parkeersystemen en kentekentoegang

U heeft de weg gevonden naar de specialist in Parkeertechniek en Electrotechniek. Service is voor ons zeer belangrijk. Elpar wil op een goede en eerlijke manier zaken doen met bedrijven en particulieren. Voor Electro en Parkeertechniek bent u bij Elpar dan ook op het juiste adres. Elpar is gespecialiseerd in het Betaald parkeren concept zowel onstreet als offstreet.

U zoekt een partner op gebied van parkeermanagement?

De kracht van een breed georiënteerd bedrijf komt pas echt tot zijn recht in complexere projecten, bijvoorbeeld bij advisering en de uitvoering van een compleet parkeersysteem en/of elektrotechnische installatie.

Jarenlange ervaring in parkeertechniek

Dan blijkt dat de combinatie van jarenlange ervaring, goed geschoold personeel en moderne techniek zich vertaalt in een aanzienlijke meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

PMS systemen

Parkeer management systemen voor kleine hotels tot aan de grote parkeergarages. Ook de koppeling met de software voor een supermarkt is ons niet vreemd. Betalen met mobiele telefoon van sms tot ideal, alles is mogelijk. Voor meer informatie neem contact op met ELPAR.

Service en onderhoud

Wat betekent het voor u als u het Service & Onderhoud onderbrengt bij Elpar? Wij ontzorgen u volledig, bekijk de mogelijkheden. Bekijk Service en onderhoud.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer