Mogelijkheden betaald parkeren

Geen parkeerkaarten meer nodig voor uw parkeersysteem!

Uniek systeem zonder parkeerkaarten, NO TICKET & NO CASH.

Door onze jarenlange ervaring in parkeersystemen en de wereld van parkeren zijn wij een zeer uniek concept gestart.

Wij willen de doorstroming van het parkeren bevorderen en het betalen van het parkeertarief niet laten stagneren. Door op een zeer gebruiksvriendelijke manier de parkeerder te laten parkeren zijn de frustraties verleden tijd.

De afsluiting (bijvoorbeeld slagboom, speedgate e.d.) opent al bij het aan komen rijden van de parkeergelegenheid. Het kenteken wordt opgeslagen in een database en op het scherm komt te staan dat de bezoeker kan doorrijden. Het enige wat de bezoeker nodig heeft is zijn/haar kenteken. Door met een mobile telefoon naar de website te gaan die op het parkeerterrein vermeld staat kan deze direct betalen met zijn/haar smart Phone. Als de bezoeker dit niet heeft of toch belang hecht aan ouderwetse betaalmogelijkheden dan kan deze bezoeker zich natuurlijk ook melden bij de betaalautomaat en daar het kenteken ingeven. Door het kenteken van de auto op het Touch screen in te toetsen zal het parkeertarief berekend worden en kan de betaling beginnen. Deze cashless betaalautomaat werkt op de voor de meeste bezoekers bekende manier. Daarna kan men de parkeergelegenheid verlaten door naar de uitrit te rijden. De afsluiting zal dan automatisch openen.

Vraag naar alle mogelijkheden,
mail aan sales@elpar.nl
of bel +31 853 301 110

Inrijdterminal Elpar

Parkeer Management Systeem

Het PMS (Parkeer Management Systeem) zal tevens gebruik maken van de white en black list zodat ook abonnementen gewoon gebruik kunnen maken van deze parkeergelegenheid. Ook vooraf betalen via ideal of een andere betalings methode is nu vrij gemakkelijk omdat het kenteken de opgewaardeerde kaart vervangt. Op het kenteken wordt het saldo afgeschreven en het saldo wat overblijft kan voor een volgende keer gebruikt worden. Nooit meer teveel betalen, geen wachttijd bij de cashless betaalautomaat en wat nog mooier is, is misschien wel dat men niet meer door weer en wind de betaalautomaat hoeft te bezoeken. Ook korting geven op het parkeertarief via winkeliers is geen uitzondering meer. Via een website kan de winkelier de klant korting geven op het parkeergeld of zelfs het gehele bedrag betalen. Ook is het door de opbouw van de software heel gemakkelijk een koppeling te maken met de software van de winkelier of het hotel zodat korting geven automatisch gaat.

Kortom

Als beheerder/eigenaar van de parkeergelegenheid bent u met een Elpar PMS gevrijwaard van het vervangen van de kortparkeerkaarten bij de inrit, het bijvullen en tijdig legen van de muntselector en bankbiljetautomaat en het legen van de papieropvangbak bij de uitrit. Daarnaast hoeft u ook veel minder rekening te houden met molest en/of inbraak bij cashgeld betalingen in de gebruikelijke betaalautomaat! Er is nu tijd vrijgekomen voor extra aandacht aan de parkeerder.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer