Betaalautomaat voor parkeersysteem

U zoekt een betaalautomaat als parkeerbeheerder?

De betaalautomaat van Elpar heeft een speciaal Touch screen voor het zeer eenvoudig ingeven van het kenteken. Het kenteken van de auto vervangt de oude parkeerkaart. Door geen parkeerkaarten meer uit te geven bij de inrijdterminals zijn de verloren kaarten ook verleden tijd.

De betaalautomaat gaat het tarief berekenen op het moment dat het kenteken bekend is in de database. Op het scherm wordt ook heel duidelijk aangegeven om welk kenteken het gaat. Als het tarief bekend is kan de bezoeker het parkeergeld betalen. Dit bedrag kan door munten, biljetten of een bankkaart betaald worden. De mogelijkheden liggen bij de parkeerbeheerder. Voor de meeste betaalmogelijkheden dienen namelijk ook contracten afgesloten te worden.

De betaalautomaat is voorzien van 5 hoppers. Op de kwitantie komt te staan wat er betaald is en wat er door de vijf hoppers is teruggegeven. Bij een Bill to Bill is dit natuurlijk ook voor het terug te betalen papiergeld.

Betalingen via een mobiele telefoon, zijn door het kenteken te gebruiken, nu dus ook mogelijk en dit zal de lange wachtrijen aanzienlijk verkleinen.

Heeft u vragen over betaald parkeren?

Bij vragen over een PMS of betaald parkeren bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer