Parkeerbeveiliging

U zoekt een oplossing voor uw parkeergarage, -terrein of -centrum?

Elpar heeft een standaard oplossing voor een parkeergarage, parkeerterrein of een stadscentrum af te sluiten. Elke parkeer situatie is anders en het zal dan ook per locatie bekeken moeten worden wat de beste oplossing is voor uw parkeer probleem. Bijvoorbeeld bij een stadsafsluiting heeft het esthetisch gezien meestal niet de voorkeur om voor een slagboom te kiezen. Hier zal men vaker kiezen voor een poller ook wel bollard genoemd. In een situatie van tolwegen daarin tegen zal een supersnelle slagboom van levensbelang zijn.

Ook bij het afsluiten van een parkeerplaats of parkeergarage zal het per situatie bekeken moeten worden. Dit heeft met zeer veel factoren te maken en kan dan ook niet zomaar even uitgelegd worden. Dit heeft met de toepassing en de locatie te maken. Een betaald parkeersysteem heeft andere specificaties dan een afsluiting van een bedrijfsparkeerplaats. De opstelruimte tot aan de slagboom speedgate of poller is ook bepalend voor het type toegangscontrole. Bij zeer kleine opstel plaatsen zal de doorstroming veel sneller moeten zijn dan bij een lange oprijlaan. Dan hebben we nog steeds niet gesproken over de aantal bewegingen. Het aantal te verwerken voertuigen zal zeker invloed hebben op de beste keuze. Ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een camping met een laad- losfunctie. Het is zelfs mogelijk een betaling te koppelen aan een laad- lostijd van een campinggast.

Vraag naar alle mogelijkheden van elpar en daarmee een eerlijk advies voor uiteindelijk het beste resultaat. Alle producten zijn natuurlijk te koppelen aan ons PMS systeem. ( Parkeer Management Systeem)

Parkeerbeveiliging diensten:

Vraag naar alle mogelijkheden,
mail aan sales@elpar.nl
of bel +31 853 301 110

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer