Poller

Afsluiting toegang door gebruik poller eenvoudig te regelen

Pollers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van een stad. Bijna elke stad heeft wel een poller of ook wel Bollard genoemd. Toegang tot het stadscentrum is niet meer zo gemakkelijk zeker niet met al het winkelend publiek. Door pollers te plaatsen wordt dit al een stuk gemakkelijker om dit te realiseren.

Pollers zijn er in heel veel kwaliteiten maar waar het Elpar om gaat is dat er geen of bijna geen onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Daarom bekijken wij per locatie wat de beste oplossing is. Soms is een Anti terrorist poller noodzakelijk, maar soms kan men ook prima volstaan met een 100mm handmatige poller. Bij een anti terrorist poller kan zelfs een vrachtauto met 80 km per uur nog niet doorrijden en als men dit dan toch probeert, zal de gehele voorzijde van de truck vernield zijn. Maar wat belangrijker is op dat moment is dat de vrachtauto stil staat en dat deze dus niet door de poller heen kan. Bij een normale afsluiting zal dit dan ook zeker niet aan de orde zijn maar daarom is het zeer belangrijk te bekijken wat de behoefte is van de klant.

Heeft u vragen over parkeerbeveiliging?

Bij vragen over parkeerbeveiliging bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Poller

Kentekencamera en poller

Een poller hoeft niet duur te zijn maar voldoet deze dan wel aan de wens van de gebruiker? Ook de poller kan met een kentekencamera uitgerust worden. Door deze op een speciale plaats te bevestigen is deze voor het publiek bijna niet te zien maar geeft wel de functionaliteiten die men van deze camera verwacht. Door deze camera heb je geen landschapsvervuiling en geen probleem met het doorgeven van pasjes. Door op een speciale website te gaan zou men zich zelf eerst aan moeten melden voordat ze daadwerkelijk gebruik kunnen maken van deze poller.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer