Slagboom en slagboominstallatie

U zoekt een parkeersysteem met slagboom?

Een slagboom is een hulpmiddel om een parkeersysteem goed te laten functioneren. Een slagboom is door zijn functie zeker niet overal hetzelfde. Neem nou een slagboom bij een oversteekplaats of die van een tolweg. Dit zijn 2 totaal verschillende slagbomen die wel hetzelfde doel hebben, namelijk tijdelijk de doorgang versperren. Bij de ene situatie is het niet van belang hoe snel deze slagboom-arm sluit maar in de andere situatie is het wel van belang dat de slagboomarm zeer snel beweegt om de doorstroming van het verkeer niet tegen te gaan.

Elpar helpt u door het bos van verschillende slagbomen

Elpar heeft zeer veel verschillende soorten slagbomen met als doelstelling het gewenste resultaat te bereiken.

De ene slagboomarm zal dan ook met breekboutjes gemonteerd zijn andere hebben een breekfunctie in de slagboomarm verwerkt en andere slagbomen gaan bijna niet stuk ook niet als men deze doelbewust probeert te verwijderen.  Slagbomen van 1 meter tot en met  10 meter zijn dan ook zeker leverbaar door Elpar. Door een goede functie omschrijving van de slagboom is het voor Elpar dan ook gemakkelijk een juiste keuze te maken en deze aan U te offreren.

Heeft u vragen over parkeerbeveiliging?

Bij vragen over parkeerbeveiliging bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Slagboom Elpar

Slagboominstallatie

Het is van belang dat u als klant na de slagboominstallatie blij bent met de gekozen slagboom. Bij de slagboombesturing worden meestal de detectielussen of ook wel inductielussen genoemd aangesloten. Deze lussen worden meestal in het wegdek geslepen of onder de verharding geplaatst. De aanwezigheidslus zal dan ook de aansturing vrijgeven en de beveiligingslus zal de slagboomarm beveiligen tegen ongeoorloofd sluiten van de arm. Als detectielussen onmogelijk zijn zullen wij op een andere manier naar een oplossing zoeken om de slagboom alsnog te beveiligen. Een automatische slagboom zal te allen tijde beveiligd moeten zijn. Slagboominstallatie vraagt om een gedegen kennispartner, kundig en inventief in iedere situatie.

Kentekenherkenning slagboom

Het is ook mogelijk om een kentekencamera te integreren in de slagboomkast zodat de kentekencamera bijna onzichtbaar wordt en dit een mooier geheel zal zijn. Een kentekenherkenning slagboom maakt het mogelijk dat bezoekers het terrein op kunnen op basis van hun kenteken. Elpar is specialist in kentekenherkenning en de toepassing daarvan in een slagboom.

De werking van het parkeersysteem, de toegangscontrole en beveiliging staat bij Elpar altijd voorop.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer