Parkeeroplossing VvE

Vereniging van Eigenaren … STOP MET verder zoeken … u vindt hier dé parkeeroplossing

Kentekenherkenning maakt toegang eenvoudig en veilig

De kentekencamera i.c.m. het parkeermanagementsysteem van Elpar werkt zo dat de vaste parkeerder (lees abonnementhouder/vaste gebruiker/vergunninghouder) tot een minimum wordt geconfronteerd met extra handelingen t.o.v. het parkeren met een abonneekaart of handzender. De vaste parkeerder ervaart het parkeren als gemak, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk!

Daarnaast hebben wij voor de bezoekers van de bewoners binnen dit systeem een toepasbare oplossing!

Minder onderhoud

De beheerder heeft t.o.v. de gebruikelijke invulling van het abonnement parkeren met KTH veel minder kosten en veel minder dagelijks eerste-lijns onderhoud in de zin van het uitreiken en onderhouden van nieuwe extra legitimatie middelen. Zoals registratie, bestellen, uitreiken, reparatie, vervanging e.d. Het kenteken is uniek en behoort tot dat ene voertuig.

Het beheer wordt geminimaliseerd tot het uitdraaien van rapportages en mutaties aan de kentekenregistratie en daardoor komt er nu tijd vrij voor het bevorderen van de service naar de parkeerder.

Wat daarbovenop Elpar uniek maakt is dat de kentekenplaten uit geheel Europa en de oude Nederlandse (oldtimer) blauwe niet reflecterende kentekenplaten worden gelezen! Door de speciale techniek, ontwikkeld door Elpar, heeft het Elpar systeem een unieke betrouwbaarheid en een zeer laag energie verbruik.

Heeft u vragen over een passende parkeeroplossing?

Bij vragen over parkeeroplossingen bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Koppeling Rijksdienst voor Wegverkeer en Nationaal Parkeer Register

De laatste nieuwe feature van Elpar is de koppeling tussen het Rijksdienst voor Wegverkeer en Nationaal Parkeer Register (RDW/NPR) en het Elpar KTH-systeem. De vergunninghouder kan naast on-street-parking ook kiezen voor off-street-parking. D.w.z. dat door de gemeentelijke dienst voor parkeren het kenteken en de NAW-gegevens bekend en ingevoerd zijn en dat deze worden gekoppeld aan de parkeerfaciliteit. Als de vergunninghouder middels het kenteken zich legitimeert bij de kentekencamera bij de parkeerfaciliteit, wordt het kenteken gelezen en krijgt deze toegang. Bij het te voet toetreden tot parkeerfaciliteit legitimeert de vergunninghouder zich middels het kenteken en de verkregen unieke parkeercode (pincode voor parkeren) bij de deurlezer. Bij akkoord opent de deur. De vergunninghouder verlaat de parkeerfaciliteit via het gelezen kenteken.

Veilige toegang via loopdeur

Onze toegang tot bijvoorbeeld een parkeergarage met een loopdeur geschiedt ook op een effectieve en innovatieve manier. De vergunninghouder heeft na het invoeren van de gegevens via parkeercode.nl een parkeercode per mail en/of via een sms bericht ontvangen. Deze parkeercode voert men in na het invoeren van het kenteken op het touchscreen van de deurlezer. Na acceptatie zal de loopdeur ontgrendelt worden. Het kenteken en de parkeercode geven alleen toegang als het voertuig daadwerkelijk als binnen staat genoteerd.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer