Welke parkeerterminal is voor u van toepassing?

Voor vrijwel alle toegangscontrole systemen en Parkeersystemen is een terminal gewenst. Al is het maar voor het intercom verkeer. Elpar zal bij elke vraag van een klant bekijken wat de beste oplossing is voor de toepassing die gewenst is. Bij elk parkeersysteem of toegangscontrole systeem is het zeer gebruiksvriendelijk om een inrijdterminal en/of een uitrijdterminal te plaatsen. Alle relevante informatie die een bezoeker nodig heeft kan op een terminal weergeven worden. De bezoeker kan bijvoorbeeld op het Touch screen zien wat en hoe hij of zij moet handelen.

De terminal is dan ook het eerste contact met de klant of bezoeker en zal dus zeer gebruiksvriendelijk moeten zijn. Tijdens het benaderen van de slagboom wordt ook het kenteken van de auto gelezen. Voor het kiezen van de juiste terminal met de juiste functionaliteiten zal er altijd een goed advies aan vooraf gaan. Geen enkel bedrijf of parkeergarage is hetzelfde of wil dezelfde uitstraling hebben. Gebruikersgemak daarin tegen wil bijna elke beheerder.

Parkeerterminal diensten:

Vraag naar alle mogelijkheden,
mail aan sales@elpar.nl
of bel +31 853 301 110

Inrijdterminal parkeersysteem

Elpar is zich er dan ook terdege van bewust dat gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk is en dat dit voor elk bedrijf anders kan zijn. Als er beheer op afstand plaats vindt zal er anders naar een terminal gekeken worden en zal de beheerder andere informatie willen zien als dat de beheerder direct zicht heeft op de inrit of uitrit. Er zal dus per lokatie bekeken moeten worden wat de beste oplossing is voor uw parkeervraagstuk.

Wij als Elpar zullen er dan ook alles aan doen om U als beheerder van de parkeergarage zo goed mogelijk te informeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag naar alle mogelijkheden

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer