Inrijdterminal en uitrijdterminal

Bij elk parkeersysteem voor achteraf betaald parkeren is het zeer wenselijk om een inrijdterminal en/of een uitrijdterminal te installeren. De Inrijdterminal wordt in het Elpar systeem gebruikt als een informatiezuil. Alle relevante informatie die een bezoeker nodig heeft worden hierop weergegeven. De bezoeker ook wel parkeerder genoemd kan op het Touch screen zien wat en hoe hij of zij moet handelen.

Kentekenherkenning door inzet camera

Bij het benaderen van de slagboom wordt automatisch het beeld van de kentekencamera op de zuil weergegeven. Tijdens het benaderen van de slagboom wordt ook het kenteken van de auto gelezen. Per karakter wordt de betrouwbaarheid bepaald en wordt het in het scherm van de inrijdterminal weergegeven. Bij problemen met het lezen van een bepaald karakter kan de bestuurder het karakter aanvullen op het Touch screen. Deze optie kan door de beheerder geblokkeerd worden. Als het kenteken volledig is gelezen wordt de slagboom automatisch geopend. Er zijn dus normaal gesproken geen handelingen nodig van  de parkeerder. De slagboom sluit weer automatisch na het verlaten van de beveiligingslus.

Heeft u vragen over parkeerterminals?

Bij vragen over een parkeerterminal bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Parkeersysteem inrijdterminal

Parkeerbeheerder heeft geen omkijken meer

Ook in de parkeerlounge heeft men een heel duidelijk beeld van de inrijding. De kentekencamera en de camera in de inrijdterminal ( 360 graden camera )worden bij elke inrijding aan het kenteken gekoppeld. De inrijding de betaling en de uitrijding zijn later in de database samen gevoegd tot 1 parkeerbeweging. Deze parkeerbeweging is ook op kenteken later weer terug te zoeken.

Opslag beelden in te stellen

Beelden worden zolang bewaard als dat de beheerder dit noodzakelijk acht.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer