Uitrijdterminal

Bij elk achteraf betaald parkeersysteem is het zeer wenselijk om een uitrijdterminal te installeren. De Elpar Uitrijdterminal is een informatiezuil. Alle gewenste informatie die een parkeerder nodig heeft wordt hierop weergegeven. De parkeerder,  ook wel bezoeker genoemd, kan op het Touch screen zien wat en hoe hij of zij moet handelen. Bij de Uitrijdterminal wordt in het scherm het beeld van de kentekencamera weergegeven en zal de slagboom automatisch openen als het kenteken herkent wordt en de betalingsverplichting is voldaan. Deze uitrijdterminal is voorzien van dezelfde hardware als de inrijdterminal alleen kan hier natuurlijk softwarematig het kenteken niet aangepast worden door de parkeerder. Dit zal ten aller tijde door de beheerder van de parkeergarage moeten worden gedaan.

Heeft u vragen over parkeerterminals?

Bij vragen over een parkeerterminal bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Controle door 360 graden camera

De slagboom / speedgate  / poller of wat er ook gestuurd mag worden zal altijd gecontroleerd worden door de software en de megapixel camera in de uitrijdzuil. Door een speciale 360 graden camera te monteren in de Uitrijdzuil zijn alle ongewenste zaken zoals bv schade daarna altijd terug te bekijken.

Uitrijden blokkeren voor doorrijden of schade toebrengen bij volgend parkeerbezoek

Een opname unit is hiervoor zelfs niet nodig. Let wel op, als U over een langere periode de beelden wilt gebruiken, zult u hiervoor wel extra geheugen moeten plaatsen in de daarvoor bestemde unit. Ook de slagboomarm en een eventuele doorrijder zal op beeld vastgelegd worden en is dus daarna te blokkeren. Dit kenteken zou U bij een volgend bezoek kunnen weigeren bij het inrijden, of bij een volgend bezoek de gehele parkeertijd alsnog te laten afrekenen.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer