Kentekencamera voor toegang tot parkeersysteem

Inzet van een kentekencamera zorgt voor automatische toegang.

Elpar heeft een uniek systeem wat betreft de kentekencamera. De camera werkt niet met een infrarood  ( IR) lamp maar met een speciale witte lamp. Om zo toch ook de kentekens in het donker of de niet reflecterende kentekenplaten zonder problemen te lezen. Onze kentekencamera, ook wel ANPR camera genoemd, zal elk karakter van de kentekenplaat apart lezen en zo is de betrouwbaarheid van het afgegeven kenteken dus vele malen groter.

Mobotix kentekencamera

De Kentekencamera van Mobotix kan bij elke bestaande automatische poort, bestaande slagboom, bestaande speedgate gemonteerd worden zonder dat daar de gehele bestrating voor open gebroken dient te worden. Zeer montage vriendelijk dus. De Kentekencamera kan voor 99 procent zeker aangesloten worden op de bestaande bekabeling.  De software is voorzien van een white en black list en kan gekoppeld worden aan het betaald parkeersysteem van Elpar.

Heeft u vragen over toegangscontrole parkeersystemen?

Bij vragen over een toegangscontrole systeem bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Overzicht PMS betaald parkeren Elpar

Software voor kentekencamera

De Software is zo opgebouwd dat de bediening en de beelden allemaal via internet ( webbrowser ) of via een mobiele smart Phone bedient en bekeken kunnen worden. De Smart Phone kan tevens ook als intercom hoofdpost gebruikt worden. De megapixel beelden van het kenteken worden opgeslagen bij de inrijding of uitrijding. De Inrijding en uitrijding worden aan elkaar gekoppeld als 1 parkeerbeweging.  Voor reserveringen van bijvoorbeeld een hotel of camping is het opsturen van pasjes verleden tijd.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer