Parkeerfaciliteit voor 15 parkeerplaatsen

Modern parkeersysteem Maastricht

De Noorderbrugtracé in Maastricht beschikt over een parkeerterrein met circa 75 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein is het hele jaar, 24 uur per dag en zeven dagen in de week toegankelijk voor bezoekers aan het centrum. Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboominstallatie waarbij bezoekers automatisch kunnen inrijden, en met een uitrijmuntje het terrein weer kunnen verlaten. In principe is het een prima systeem, maar het systeem voldoet niet meer aan de wensen en behoeften van deze tijd. Kortom, de Noorderbrugtracé is toe aan modernisering en vernieuwing!

Parkeersysteem op maat

Tijdens de afspraak met de klant kwamen er een aantal wensen en aandachtspunten naar voren waar onze specialisten rekening mee moeten houden. Zij willen bijvoorbeeld graag een openbare betaalautomaat zodat het parkeerterrein in de toekomst ook door derden gebruikt kan worden. Deze openbare betaalautomaat moet uitsluitend pinbetalingen accepteren wat ervoor zorgt dat dagelijks beheer onnodig is en inbraak niet plaats kan vinden. Daarnaast wenst de klant een systeem dat kentekenherkenning mogelijk maakt zodat papieren kaartjes verleden tijd zijn. Zo hoeft de beheerder de papierrollen niet bij te vullen.

Individuele parkeerkaarten

Verschillende leveranciers, klanten en het winkelpersoneel mogen zonder betaling het parkeerterrein gebruiken, zodat zij onbezorgd kunnen leveren, winkelen en werken. De klant wenst daarom een systeem waarin gratis uitrijkaarten worden geaccepteerd. Voor het personeel willen zij een parkeerkaart waarmee het personeel altijd gratis het parkeerterrein kan betreden en verlaten. Het is zelfs mogelijk om op iedere individuele parkeerkaart bepaalde tijdsblokken toe te kennen zodat de gratis parkeerkaart alleen van kracht is op tijden dat personeel staat ingepland.