Veiligheid parkeergarages in Amsterdam niet altijd gegarandeerd

Het is niet altijd een pretje om met de auto naar Amsterdam te gaan. Het zoeken naar een parkeerplaats kan erg lang duren en als u dan eindelijk een plekje heeft gevonden, betaalt u ook nog eens een rib uit uw lijf om de auto een tijdje te laten staan. De laatste jaren zijn de discussies over de gestegen tarieven opgelaaid, maar ook de beveiliging van parkeerterreinen in de hoofdstad laat te wensen over. Diefstal en beschadigde auto’s zijn voorbeelden van incidenten die kunnen worden tegengegaan met camera’s en toegangstechniek. In de afgelopen jaren heeft Elpar verschillende malen mee mogen denken aan de beveiliging en toegang van parkeergarages in de hoofdstad

Misdaden rondom parkeerplaatsen

De kranten staan er steeds vaker vol mee. Hoewel u het zelf wellicht niet zo snel merkt, neemt het aantal criminele activiteiten toe in parkeergarages. Er kan van alles gebeuren met of in uw auto tijdens uw bezoek aan de stad. Zo kan uw auto beschadigd raken, maar u kunt ook gemakkelijk bestolen worden terwijl u niet in de buurt bent. Zolang de dader niet is opgespoord, draait u zelf op voor de kosten. Mits een parkeerplaats goed beveiligd is, verkleint de kans op incidenten. Ook als er geweld plaatsvindt op de parkeergelegenheid, zal de dader hier niet zo gemakkelijk mee wegkomen wanneer de beveiliging op orde is.

Voor een parkeeroplossing op maat, gebaseerd op uw bestaand situatie of nieuw te realiseren parkeersysteem nemen wij graag met u, uw wensen door. Neem eenvoudig contact op voor een afspraak.

Beveiliging in parkeergarages

Er zijn verschillende manieren waardoor het aantal problemen rondom parkeergelegenheden in Amsterdam drastisch kunnen worden verlaagd. Camera’s voorkomen een hoop incidenten doordat mensen weten dat zij vastgelegd worden. Op parkeerplaatsen waar ook nog eens kentekenregistratie aanwezig is, kunnen vandalen en criminelen nóg gemakkelijker worden opgespoord via het nummerbord van hun auto.

Toegangstechniek

Met onze toegangstechniek kunnen ongewenste gasten helemaal worden vermeden. Wanneer gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld parkeerpassen of inrijdterminals komen ongeregistreerde auto’s niet het terrein op. Dit is vooral een goede manier om parkeergelegenheden van appartementencomplexen te beveiligen. Op die manier hebben alleen betrouwbare personen toegangen daalt het aantal incidenten.

Waarom kiezen voor oplossingen van Elpar?

Elpar geeft advies op maat, of het nu gaat om een bestaande situatie of nieuw te realiseren oplossing in parkeersystemen. Door vooraf uw wensen, eisen en mogelijkheden goed door te nemen kunnen wij u verschillende opties laten zien. Voor zowel eenvoudige vragen alsook complexe vraagstukken.