Schademelding aan energiepoller bij gemeente Boekel

In de gemeente Boekel was er onlangs schade aan een poller op het Agathaplein. Deze energiepoller wordt gebruikt voor de wekelijkse markt en evenementen op het plein in Boekel. 

Na inspectie van een van onze specialisten bleek dat een klepje van het stopcontact kapot was. Daardoor was het stopcontact niet meer waterdicht en werd snel het gehele stopcontact vervangen.

Na verdere controle werd geconstateerd dat niet alleen het stopcontact defect was, maar dat ook de aardlekschakelaar aan vervanging toe was. Direct werd geadviseerd om deze schakelaar te vervangen. Het is verstandig om uw aardlekschakelaar elke maand te controleren op de werking. Naast het advies om de schakelaars te vervangen, werd ook geadviseerd om de pollers in zijn geheel te vervangen aangezien deze niet optimaal functioneren.

Met het onderhoud aan de pollers heeft de gemeente Boekel weer de mogelijkheid om tijdens evenementen en de wekelijkse markt het terrein af te zetten en zodoende de veiligheid van de organisatie en de bezoekers te kunnen waarborgen.