Slagboom vervangen – Wodo

Een slagboom gaat jaren mee. Toch komt er een moment dat een slagboom na trouwe dienst te hebben bewezen aan vervanging toe is. Defecten, verminderde werking en storingen geven aan dat de tijd is aangebroken voor hedendaagse technieken.

De oude vaak loodzware slagbomen vertonen op een gegeven moment gebreken zoals olie lekkages, waardoor er trage open en dicht bewegingen optreden. Zo ook in onderstaand project. Hierdoor ontstaan vaak gevaarlijke situaties die we niet direct herkennen. Acute storingen zijn aan de orde van de dag.

Vanuit onze opdrachtgever, Van Dorp in Helmond, kregen wij de opdracht om een slagboom bij Wodo vastgoed te vervangen. Door de accurate storing opname van onze monteur zijn de vervangingskosten bij dit project in Helmond voor de klant beperkt gebleven. De fundatie en de voertuigdetectie lussen konden naast de nieuwe installatie worden hergebruikt.

De nieuwe slagboom is uitgerust een frequentie geregelde besturing. Deze besturing zorgt voor minder slijtage aan de bewegende onderdelen. Waardoor we de levensduur nog meer verlengen. De meegaande vangpaal zorgt enerzijds voor een optimale doorrij breedte en anderzijds voor de horizontale arm ondersteuning.

Heeft u vragen over dit project?

Bij vragen over dit project bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Vraag naar alle mogelijkheden, mail aan sales@elpar.nl of bel +31 853 301 110

Parkeerfaciliteit voor 40 parkeerplaatsen

Afvoeren van oude slagboom

Het afvoeren van de oude slagboom en bijbehorende materialen wordt door ons op een maatschappelijk verantwoorde wijze gedaan. Ook hier hoeft u zicht geen zorgen over te maken. Met de keuze voor Elpar bent u volledig ontzorgd.

Slagboom vervang project specificatie

  • Elpar Magnetic Pro slagboom
  • slagboom armlengte ca. 5.00 meter
  • meegaande vangpaal
  • frequentie geregelde besturing
  • standaard RAL2000 kleur

Heeft u een slagboom die aan vervanging toe is? Of wilt u een slagboom check laten uitvoeren om problemen te voorkomen. Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer