Parkeeroplossing op maat

Slagboominstallatie te Schiphol

Bij de taxi oplaadpunt van Tesla te Schiphol heeft Elpar in opdracht van de BAM Infra Energie & Water te Den Bosch een slagboominstallatie geïnstalleerd.
Gebruikersgemak, beheer op afstand waren eisen verbonden aan de installatie. Hierin hebben we als specialist kunnen voorzien.

Het verkrijgen van toegang tot het elektrisch oplaad terrein geschiedt hier niet meer op de traditionele manieren middels handzenders of een passysteem maar op de moderne manier van … kentekenherkenning.

Alle (blauwe) kentekens van de Tesla taxi’s zijn ingevoerd via een mobiel netwerk zodat deze taxi’s bekend zijn en daarmee altijd toegang hebben tot het elektrisch laadpunt annex parkeerplaats.

Kenteken mutaties kunnen middels dit mobiele netwerk vanaf afstand worden doorgevoerd. De in de slagboom ingebouwde kentekencamera is voorzien van 2 lenzen waardoor er overdag en ’s nachts altijd een betrouwbaar leesmoment plaatsvindt. Omdat wij gebruik maken van een snellere processor is er snelle kentekenherkenning en open-sturing van de slagboom.

Een uiterst prettige bijkomstigheid van de Elpar inbouw versie is dat er geen separate kentekencamera paaltje wordt geplaatst welke op een ca. 1,5 meter van de slagboom op een extra verlengd en bekabeld eiland komt te staan. Doordat er gebruik wordt gemaakt van dit systeem zijn er geen extra materialen en dus ook geen extra kosten en kostbare handelingen nodig bij het (dagelijkse) beheer. De taxi’s verlaten het terrein automatisch.

  • Wilt u een slagboominstallatie met kentekenherkenning?
  • Heeft u een slagboom die aan vervanging toe is?
  • Wilt u een slagboom check laten uitvoeren om problemen te voorkomen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Zoekt u een parkeeroplossing op maat?

Bent u ook op zoek naar een slagboominstallatie met laadpalen voor uw klanten of uw parkeeroplossing? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Elpar kan beiden.? Neem contact op.

Advies op maat

Elpar geeft advies op maat, of het nu gaat om een bestaande situatie of nieuw te realiseren oplossing in parkeersystemen. Door vooraf uw wensen, eisen en mogelijkheden goed door te nemen kunnen wij u verschillende opties laten zien. Voor zowel eenvoudige vragen alsook complexe vraagstukken.

Groot technisch inzicht

Elpar heeft een groot technisch inzicht door jarenlange ervaring en deskundige specialisten in parkeersystemen. Vragen worden intern doorgenomen waarbij er vanuit verschillend invalshoeken naar mogelijke oplossingen gekeken wordt. Dit resulteert een duidelijk plan van aanpak, een overzichtelijke begroting en voorkomen we verrassingen achteraf.

Service en onderhoud

Elpar maak een afspraak voor nazorg na oplevering van iedere oplossing, hierin nemen we uw vragen door, opmerkingen en geven we uitleg. Vervolgens plannen we regulier onderhoud in volgens één van de onderhoudscontracten. Hierdoor bent u verzekerd van een goede service en preventief onderhoud. Mocht er zich toch een onvoorziene gebeurtenis voordoen kunt u 24/7 terugvallen op onze storingsdienst.

Voor een parkeeroplossing op maat, gebaseerd op een bestaande situatie of nieuw te realiseren parkeersysteem nemen wij graag uw wensen door. Neem eenvoudig contact op voor een afspraak.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer