Rolstoelvriendelijk parkeren met betaalautomaat

Elpar heeft in samenwerking met Libra en rolstoelgebruikers een betaalautomaat ontwikkeld voor mensen in een rolstoel, zodat ook zij gemakkelijk en op de gewenste hoogte gebruik kunnen maken van een betaalautomaat. Gedurende de ontwikkeling is nauwkeurig rekening gehouden met de hoogte van de automaat, de hoogte van de pinterminal en de privacy van de gebruiker. Kortom, goede en innovatieve ontwikkelingen die rolstoelvriendelijk parkeren mogelijk en makkelijk maken!

Betalen in een rolstoel

Deze aangepaste oplossing voor betaald parkeren kan op verschillende plekken goed van pas komen! Denk hierbij aan revalidatiecentra, zorginstellingen en ziekenhuizen. Op deze plekken is het van groot belang dat rolstoelgebruikers op een prettige manier gebruik kunnen maken van een betaalautomaat bij een parkeerplaats. Zeker voor mensen in een rolstoel die met aanpassingen de weg op gaan. Deze betaalautomaat kan geplaatst worden op alle parkeerterreinen en parkeergarages en kan een aanvulling zijn op het bestaande betaalsysteem.

Op zoek naar een betaalautomaat op maat?

Bent u, net zoals Libra, op zoek naar een betaalautomaat dat voldoet aan specifieke wensen en behoeften? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze specialisten! We denken in oplossingen en komen graag samen met u tot het gewenste en beste resultaat.

Heeft u vragen over rolstoelvriendelijk parkeren?

Bij vragen over rolstoelvriendelijk parkeren bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Vraag naar alle mogelijkheden, mail aan sales@elpar.nl of bel +31 853 301 110

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer