Schade aan uw auto tijdens het parkeren

Heeft u het ooit meegemaakt? U denkt dat uw auto veilig en afgesloten geparkeerd staat, maar niets blijkt minder waar. Na een gezellig dagje winkelen of een familiebezoek is uw auto beschadigd en dat terwijl deze netjes achter een slagboom stond. Geen briefje, geen dader en dus kunt u zelf opdraaien voor de kosten. Enorm vervelend!

Camerabeveiliging

De dader ontmaskeren kan door middel van camera’s in een parkeergarage. Doordat deze camera’s alles vastleggen, kunnen ze helpen bij het vinden van de dader. Is het kenteken van de auto zichtbaar vastgelegd op camera? Dan kan de dader snel opgespoord worden. Is het kenteken van de auto niet zichtbaar vastgelegd op camera? Dan zijn additionele systemen nodig om de dader op te sporen.

Kentekenregistratie

Een parkeergarage met camerabeelden die ondersteund worden met een kentekentoegangssysteem kan de dader altijd herleiden. Het is dan slechts een kwestie van de juiste auto bij het juiste kenteken vinden! Daarnaast brengt kentekentoegang ook andere voordelen met zich mee zoals bijvoorbeeld bepaalde voertuigen gratis toegang verlenen tot de parkeergarage. Daarnaast zien veel mensen kentekenregistratie als een stukje extra service omdat er geen kaartje meer nodig is en bestuurders zo lekker in de auto kunnen blijven zitten.

Advies nodig over de veiligheid van uw parkeergarage?

Wilt u de veiligheid in uw parkeergarage verhogen? Dat kan door middel van camerabeveiliging en kentekenregistratie. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!