Sponsoring Winterpleinfestijn Gemert

Al sinds 2014 sponsort Elpar het Winterpleinfestijn in Gemert. Het jaarlijkse evenement is gelegen op het dorpsplein van het Boerenbondmuseum. Op het plein is een grote kunstmatige schaatsbaan geplaatst, waarbij de sfeer van het museum is geschilderd door Anton Pieck. De fanatiekelingen kunnen zich tot 21 december melden op het dorpsplein in Gemert.

Elpar heeft een beveiligingscamera gesponsord. Het gaat hier om een 180 graden camera waardoor de gehele ijsbaan van links tot rechts te bekijken is. Naar wens van de organisatie is het camerabeeld geïntegreerd op hun website. Zodoende kunnen de bezoekers zien hoe druk het is om te schaatsen.

Het is een overzichtscamera met 180* beeld ( een beveiligingscamera)zodat je de ijsbaan van links naar recht kunt zien. Deze is op hun website geïntegreerd zodat de bezoekers kunnen zien hoe druk het is om te schaatsen. Bekijk hier het Winterpleinfestijn.

Beveiliging op maat

Bent u naast het winterse landschap in Gemert ook benieuwd naar de mogelijkheden in (camera)beveiliging bij Elpar? Neem dan snel contact met ons op.

Winterpleinfestijn sponsor Elpar

Winterpleinfestijn