Toegangsbeveiliging op de bouwplaats

Een bouwplaats kan een van de drukste plekken zijn waar verschillende werkprocessen door elkaar lopen. Zeker als het gaat om het bouwen van een woonwijk of de bouw van een kantoorpand. Verschillende aannemers lopen op en af hun eigen werklocatie. Hierdoor is het lastig om controle houden wie het bouwterrein betreed.

Ongewenste bezoekers

Het resultaat is dat ongewenste bezoekers de kans krijgen om redelijk ongezien uw terrein op te komen. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat iedereen uw terrein op komt gelopen, maar dat de kans bestaat dat een ongewenste bezoeker binnenkomt is al een risicofactor. De meeste bouwplaatsen werken al met hekwerken om de bouwlocatie af te schermen, maar de toegang voor bouwverkeer vergt nog een punt van aandacht.

Toegangscontrole

Om controle te houden op de toegang kunt u werken met een (tijdelijke) toegangscontrolesysteem in de vorm van een slagboom of een poller. Hierdoor houdt u de ongewenste bezoeker van het terrein en kan bestemmingsverkeer alleen toegang krijgen door zich aan te melden via een terminal of gebruik te maken van een toegangspas.

Camerabeveiliging

Toegangstechniek helpt al een hoop, maar voor de bezoeker te voet is het nog steeds makkelijk om langs de poller of slagboom op te lopen en het terrein te betreden. Elpar biedt de mogelijkheid om de toegangstechniek uit te breiden met camerabeveiliging voor uw bouwplaats. Zo blijft de bouwplaats ten alle tijden beveiligd.

Advies

Ons team biedt ruime keuze aan toegangs- en beveiligingstechnieken om u zo goed mogelijk te faciliteren. Doordat wij onze eigen software ontwikkelen en updaten kunnen wij goed inspelen op de vragen van de klant. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op.