Toegangscontrolesysteem op maat

Systemen voor toegangscontrole worden steeds belangrijker voor bedrijven en appartementencomplexen. Het zorgt ervoor dat u wildparkeerders weert op uw parkeerterrein, maar boven alles zorgt controle op ongewenst bezoek ervoor dat de kans op diefstal of vandalisme wordt verkleind. Elpar denkt graag met u mee over een toegangscontrolesysteem op maat.

Veiligheid op terrein

De veiligheid op het terrein van bijvoorbeeld de logistieke branche is de laatste jaren al flink verbeterd, maar toch blijft Nederland een fijne locatie als het gaat om ladingdiefstallen. De diefstalcijfers van de afgelopen vier jaar tonen aan dat het aantal gestolen zware bedrijfswagen is gehalveerd en dat ook het aantal gestolen voertuigen afneemt sinds 2015. Toch worden er jaarlijks nog steeds meer dan 4000 voertuigen, van personenauto’s tot bedrijfswagen, gestolen.

Voor (logistieke) bedrijven met een uitgebreid wagenpark en bijvoorbeeld een VvE blijft dit een bedreiging en kan het een keuze zijn om de huidige beveiliging te optimaliseren door gebruik te maken van toegangscontrole. Zo heeft u ten alle tijden inzicht over de mensen die zich op uw terrein begeven en kunt u handelen wanneer nodig. In de vervolgstappen naar een veiliger terrein kunt u ook nadenken over mogelijke camerabeveiliging.

Bezoekersregistratie

Niet alleen voor de veiligheid, maar ook simpelweg voor praktisch gemak kan er gedacht worden aan zo’n dergelijk systeem. Toegangscontrolesystemen kunnen gemakkelijk worden gekoppeld aan kentekenherkenning en/of bezoekersregistratie. Heeft u bij uw bedrijf een klant op bezoek? Dan is het mogelijk om, zelfs op basis van kentekenherkenning, een parkeerplaats te reserveren en toegang te verlenen aan het bezoek. Het gemak van parkeren geeft u al een voorsprong in het komende gesprek. Het systeem is ook af te stemmen op werkverkeer van uw collega’s zodat ze, met hun kenteken, gemakkelijk toegang krijgen.

Advies op maat

Als er een vraag bij ons binnen komt voor toegangstechniek, dan gaan we altijd in gesprek met de potentiële klant. We kijken wat de mogelijkheden en wensen zijn en geven daar advies over. Luisterend naar uw wens/probleem gaan we verder in gesprek en geven we advies over de mogelijkheden van de toegangstechniek.

Neem contact op!

Heeft u een probleem of vraagstuk rondom toegangscontrolesystemen of toegangsbeveiliging? Neem dan contact op met een van onze specialisten binnen Elpar. Zij helpen u graag bij uw vraag en/of probleem met goed advies op maat.

Heeft u vragen?

Bij vragen bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Vraag naar alle mogelijkheden, mail aan sales@elpar.nl of bel +31 853 301 110

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer