Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem lost uw problemen op! Weet u wie er toegang heeft tot uw terrein of parkeerkeersysteem. Toegangscontrole wordt steeds belangrijker. Vanuit de overheid en verzekeringen worden steeds meer eisen gesteld aan bedrijven. Eisen om de aanwezigheid of afwezigheid aan te kunnen tonen. De veiligheid van gegevens en eigendommen te kunnen garanderen. Door het inzetten van een toegangscontrolesysteem kunt u hieraan voldoen. Sterker nog, het is onmisbaar.

Elpar is uw specialist in toegangscontrolesystemen op maat! Wij hebben gegarandeerd een toegangscontrole oplossing die bij uw situatie past.

Wat is een nu toegangscontrolesysteem?

Met toegangscontrole bedoelen we het proces waarmee toegang wordt geregeld tot uw bedrijfsterrein, laad en los docks of parkeerplaats. Met een toegangscontrolesysteem van Elpar regelt u wie wel of geen toegang hebben. Heeft u inzicht wie er op welk moment aanwezig was. Voorkomt u onbevoegde toegang tot uw terrein of parkeerplaats.

De toegangscontrole systemen van Elpar registreren automatisch wie of welke voertuig het terrein op komt. U bent zo direct op de hoogte van mogelijke schendingen van uw toegangsbeleid.

Afhankelijk van uw specifieke vraag, toepassing, biedt Elpar u een oplossing in toegangscontrole. De toepassingen zijn zeer divers. Vraag naar onze oplossingen, wij laten het u graag zien.

Toepassingen van toegangscontrole

Bij een toegangscontrolesysteem spelen enkele overwegingen een belangrijke rol:

  1. Het terrein
  2. De controle bij de poort / toegang
  3. De registratie

Een toegangscontrolesysteem wordt vooral ingezet bij een terrein of parkeervoorziening waarbij de eigenaar, beheerder, overzicht wil hebben. Overzicht met betrekking tot;

  • Wie is aanwezig op welk tijdstip
  • Wat is er aanwezig en waar
  • Wie neemt wat mee naar binnen
  • Wie neemt wat mee naar buiten

Enkele specifieke toepassingen zijn;

Wilt u weten welk toegangscontrolesysteem voor úw situatie geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Heeft u vragen over toegangscontrole?

Bij vragen over toegangscontrole bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.