Bezoekers/aanwezigheidsregistratie-systeem

Het bezoekersregistratie systeem ingericht zoals U dat wilt. U wilt natuurlijk dat de bezoekers als gast wordt ontvangen en behandeld. Elpar heeft de visie om het toegangscontrolesysteem zo simpel en overzichtelijk mogelijk te houden. Dat kunt u bereiken met het bezoekersregistratiesysteem van Elpar. Elpar kan langs de standaard software het systeem geheel naar uw wens inrichten. Elpar kiest bewust om de software in eigen hand te houden om zo de wensen te realiseren van de eindgebruiker. Functionaliteiten kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Aanwezigheidsregistratie
  • Calamiteitenmodule
  • Koppeling aanwezigheidsregistratie ingereden auto’s
  • Tellingen voertuigen per categorie
  • Koppelingen met bijv. weegbruggen, databases
  • enz enz.

Waarom een aanwezigheidssysteem van Elpar

U als bedrijf, beheerder wilt natuurlijk een overzichtelijk beeld van wie er zich op het terrein bevinden. De gebruiksvriendelijke software van Elpar geeft u dat overzicht.

Inzage in wie er zich op uw terrein bevind tijdens een calamiteit

Tijdens een calamiteit personen, auto’s, vrachtauto’s en koeriersdiensten uitlezen voor ontruiming. De gegevens zijn ten alle tijden op te vragen en te exporteren. Zoekt u een totaaloplossing voor een bezoekersregistratiesysteem of een systeem met specifieke wensen bent u bij Elpar aan het juiste adres.

Heeft u vragen over bezoekersregistratie?

Bij vragen over bezoekersregistratie bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer