Kentekencamera voor toegangscontrole

Inzet van een kentekencamera zorgt voor automatische toegang.

Elpar heeft een uniek systeem wat betreft de kentekencamera. De kentekencamera werkt niet met een infraroodlamp (IR) maar met een speciale witte lamp. Om de kentekens in het donker of de niet reflecterende kentekenplaten zonder problemen te lezen. Onze kentekencamera, ook wel ANPR camera genoemd, zal elk karakter van de kentekenplaat apart lezen en zo is de betrouwbaarheid van het afgegeven kenteken dus vele malen groter. De kentekencamera kan aan uw bestaande toegangsinstallatie gemonteerd worden of geïntegreerd in onze slagboom.

Kentekencamera in samenwerking met Mobotix

De Kentekencamera van Elpar maakt gebruik van een Mobotix camera. De ANPR camera kan bij elke bestaande automatische poort, bestaande slagboom, bestaande speedgate gemonteerd worden zonder dat daar de gehele bestrating voor open gebroken dient te worden. Zeer montage vriendelijk dus. De Kentekencamera kan voor 99 procent zeker aangesloten worden op de bestaande bekabeling. De software is voorzien van een White en Black list en kan gekoppeld worden aan het betaald parkeersysteem van Elpar.

Software voor de kentekencamera

De Software is zo opgebouwd dat de bediening en de beelden allemaal via internet ( webbrowser ) of via een mobiele smart Phone bedient en bekeken kunnen worden. De Smart Phone kan tevens ook als intercom hoofdpost gebruikt worden. De megapixel beelden van het kenteken worden opgeslagen bij de inrijding of uitrijding. De Inrijding en uitrijding worden aan elkaar gekoppeld als 1 parkeerbeweging. Voor reserveringen van bijvoorbeeld een hotel of camping is het opsturen van pasjes verleden tijd. Tevens is de software aan te passen naar uw wensen.

Heeft u vragen over kentekencamera’s?

Bij vragen over kentekencamera’s bent u bij Elpar aan het juiste adres. Maak een afspraak.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer