De veranderende wereld van betaald parkeren

Het is al jaren de gewoonste zaak van de wereld om te betalen voor een parkeerplek. Zeker in grote steden ontkom je daar niet meer aan. Tegenwoordig kan dat gemakkelijk via een app op de mobiele telefoon, maar daar zijn nog de nodige problemen te vinden. Mobiel parkeren is om sommige locaties duurder dan een normaal kaartje en de app werkt ook niet altijd goed met het parkeersysteem.

Mobiel parkeren voor organisaties

Betaald parkeren is tegenwoordig niet alleen voor particulieren in steden, maar ook steeds meer organisaties kiezen voor een betaalde manier van parkeren. Deze maatregel is niet om extra inkomsten te genereren, maar wel om wildparkeerders op bedrijfsterreinen tegen te gaan.

Elpar richt zich voor een groot deel op de zakelijke branches en faciliteert in parkeer- en toegangssystemen. Naast het inregelen van parkeersystemen kan betaald parkeren voor bedrijfsverzamelgebouwen, ziekenhuizen, zorginstelling, VvE’s of zelfs supermarkten een interessante optie zijn. Hierbij luistert Elpar naar de wensen van de klant en leveren wij een totaaloplossing op maat voor uw parkeerprobleem.

ELPAY

Elpar maakt gebruik van eigen ontwikkelde software, ELPAY genaamd. Met deze software kunt u via een mobiele- of webapplicatie gemakkelijk betalen voor de tijd dat u daadwerkelijk geparkeerd staat. Voor bedrijven is het ook mogelijk om van te voren een plek te reserveren en te betalen zodat een (belangrijke) klant het gemak van uw parkeerplaats ondervindt zonder belemmeringen. Doordat wij de software in eigen ontwikkeling hebben, kunnen we snel schakelen bij klantvragen of -wensen

Daarnaast is het mogelijk om ELPAY te koppelen aan andere betaalsystemen waardoor u een vele mogelijkheden biedt aan de bezoeker om te kunnen betalen.

Contact

Geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden van Elpar op gebied van betaald parkeren? Of benieuwd naar verdere oplossingen van uw parkeerprobleem? Neem gerust contact op met ons.